İdris-i Bitlisi Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek...

Misyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04322220278

WEB - https://idrisibitlisiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Özalp Yolu Akköprü Mah. 518 TOKİ Konutları Bostaniçi Göleti Yanı Okulumuz Akköprü Sıhke Toki Konutları içerisinde yer almaktadır.Ulaşım Beşyol Hz.Ömer Caminin karşısında Zırhlıoğlu marketin arkasından Kömürcüler Toki Minibüsleri ile sağlanmaktadır.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Akköprü Mahallesi Özalp Yolu Bostaniçi Göleti Yanı Akköprü TOKİ Konutları

Ulaşım Hat minibüs ve otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km.